Som en af de eneste danske polstermøbelproducenter har Nielaus taget den helt afgørende beslutning at beholde produktionen af møbler i Danmark. Det betyder, at vi gennem hele fremstillingsprocessen – fra design til færdigt produkt – kan føre en målrettet politik, som sætter miljøbeskyttelseshensyn og bæredygtighed i højsædet. Vi vil meget gerne yde vores bidrag til en bedre hverdag for såvel medarbejdere og underleverandører som kunder. 

For os handler bæredygtighed også om kvalitet. Ved konsekvent at anvende materialer af den bedste kvalitet, som forarbejdes i en nøje kontrolleret fremstillingsproces, har vi skabt en møbelserie med en lang levetid.

Hovedparten af vores underleverandører er danske, og hjemtransport af råvarer som stel, skum, træ, stål osv. påvirker derfor kun klimaet minimalt.

100% Made in Denmark betyder tillige, at vores møbelserier ikke transporteres den halve jordklode rundt i containere for at ende i danske butikker eller erhvervsindretninger. Vi mener, at alle er bedst tjent med en lokal produktion, som skåner miljøet mest muligt. 90% af vores kunder befinder sig således inden for en radius af 300 km fra fabrikken i Danmark.

Fakta om udvalgte råvarer:

Skum: Det polyuretanskum, vi anvender, er fremstillet med vanddamp og er fri for FCKW. Nielaus’ PA-skum er fremstillet efter de strengeste miljøkrav og kan genanvendes.

Lim: Hovedparten af den lim, vi anvender, er på vandbasis.

Læder: Der er ikke anvendt opløsningsmidler til indfarvning af vores læderkvaliteter. I de sidste 12 år har Nielaus udelukkende arbejdet med garverier, som har foretaget en kraftig reduktion af chromindholdet ved garvningen.

Stof: Vi giver mulighed for valg af tekstiler, som har miljøcertifikaterne EU-Blomsten DK/16/20 samt Økø-Tex Standard 100-6234-4401.

Følg Nielaus

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret med seneste nyheder og informationer fra Nielaus ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Tilmeld