Nielaus er et skandinavisk designmærke med en lang historie 


Det hele begynder tilbage i 1959, hvor Jeki Møbler A/S grundlægges som polstermøbelfabrik. I 1973 beslutter to medarbejdere fra Jeki Møbler at starte deres egen virksomhed og stifter firmaet Nielaus Møbler ApS. 

Virksomhedens særegne navn, Nielaus, forbindes af mange umiddelbart med tyske lyde, men i virkeligheden er det blot dele af grundlæggernes efternavne, Nielsen og Lauersen, som er sat sammen til et nyt ord.

I 1981 overtager de nuværende ejere virksomheden, og i 1998 sammenlægges Nielaus Møbler ApS og Jeki Møbler A/S. Nogle år senere besluttes det at markedsføre hele kollektionen under mærket Nielaus.

Historien om Nielaus Møbler er historien om en række små møbelfabrikker, som i tidens løb bliver til én – f.eks. Jeki Møbler, Lindebjerg Møbelfabrik, Holstebro Møbelfabrik og AP Dreamseat. Alle har de lod og del i firmaets historie, i dets stolte design- og håndværkstraditioner og i den høje kvalitet, som Nielaus står for i dag.

Virksomheden beskæftiger ca. 30 medarbejdere, som alle fortolker Nielaus-kulturen og historien om møbelfremstilling på fornemste vis.”  

Følg Nielaus

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret med seneste nyheder og informationer fra Nielaus ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Tilmeld