HeeWelling 2

 

Lidt om designer Steen Østergaard

I 1957 startede Østergaard sin uddannelse som møbel arkitekt i School of Art & Craft i København - og opnåede den højste ære og grad på skolen. Steen Østergaard har vundet mange første pladser i møbel-designkonkurencer herunder: 500 år jubilæum af dansk polstring. Han er også blevet valgt som "designeren" af "THE FURNITURE OF FUTURE" i 1966. I perioden 1962-1966 var Steen Østergaard ansat hos den kendte møbeldesigner Finn Juhl, og i 1970-75 arbejdede han for Poul Cadovius med brandet CADO. Sideløbende startede han også sit eget studio i 1966. For Steen Østergaard er det utrolig vigtigt at kombinere æstetiske design med den menneskelige krop, hvor man er altid sidder ergonomisk og behageligt i hans møbler. I 1986 flyttede han med sin familie til England og senere til Flensborg, Tyskland. og syd-Frankrig. I dag er han vendt tilbage til Danmark, og Steen Østergaard er stadig er aktiv som designer, og han har altid nye, spændende ideer på tegnebordet.

 

 

 

Steen Østergaard - Designs for Nielaus

beta realx stole

Beta

The absolute best in recliner chairs. BETA is for the discerning individualist who wants to get the absolute best seating comfort and functionality.

moon lounge stole

Moon

An eye-catching icon in any room. Moon Chair is something completely unique - a sculpture, an icon and a functional seat.

Modo 290 stole

Modo 290

Iconic design with the huge history