Når kun det bedste er godt nok

Nielaus har udviklet en møbelserie, som ikke bare er møbler, man sidder i - det er møbler, man lever med. For at nå det mål, må intet være overladt til tilfældighederne, hverken i materialevalg eller fremstillingsproces. Vor konsekvente fokus på kvalitet og design, kombineret med de bedste danske håndværkstraditioner, udført er bl.a. syerske, snedkere, og møbelpolstere, resulterer i et unikt møbel, hvor du hver dag kan glæde dig over det gode håndværk og smukke design. Besøg en af vores forhandlere, få en personlig demonstration og oplev ægte 100% dansk Nielaus kvalitet. Skabt til at behage, lavet til at holde.

Vores historie

Det hele begynder tilbage i 1959, hvor Jeki Møbler A/S grundlægges som polstermøbelfabrik. I 1973 beslutter to medarbejdere fra Jeki Møbler at starte deres egen virksomhed og stifter firmaet Nielaus Møbler ApS. Virksomhedens særegne navn, Nielaus, forbindes af mange umiddelbart med tyske lyde, men i virkeligheden er det blot dele af grundlæggernes efternavne, Nielsen og Lauersen, som er sat sammen til et nyt ord.

I 1981 overtager de nuværende ejere virksomheden, og i 1998 sammenlægges Nielaus Møbler ApS og Jeki Møbler A/S. Nogle år senere besluttes det at markedsføre hele kollektionen under mærket Nielaus. Historien om Nielaus Møbler er historien om en række små møbelfabrikker, som i tidens løb bliver til én – f.eks. Jeki Møbler, Lindebjerg Møbelfabrik, Holstebro Møbelfabrik og AP Dreamseat. Alle har de lod og del i firmaets historie, i dets stolte design- og håndværkstraditioner og i den høje kvalitet, som Nielaus står for i dag.

Virksomheden beskæftiger ca. 30 medarbejdere, som alle fortolker Nielaus-kulturen og historien om møbelfremstilling på fornemste vis.

Nielaus er et skandinavisk designmærke med en lang historie

Design filosofi

Hos Nielaus sætter vi en ære i at designe og fremstille møbler af høj kvalitet. Grundkernen i Nielaus-designet er på den ene side nogle af Danmarks fremmeste arkitekter og designere, som har designet og udviklet vores kollektion, og på den anden side vores dygtige håndværkere, bl.a. syersker, snedkere og møbelpolstrere, som på hvert sit felt er med til at forarbejde de valgte materialer til unikke møbler. Resultatet er en møbelkollektion, som er skabt til at behage og lavet til at holde.

Med passion for håndværk

Hos Nielaus producerer vi møbler fra nogle af de bedste danske designere, og det forpligter os til l at lægge vores passion for det bedste møbelhåndværk i hvert enkelt møbel - hver gang.

Loading...

Nøje udvalgte materialer

Vi bruger kun de bedste materialer, som udvælges med stor omhu og kontrolleres løbende ved hjælp af forskellige tests. På den måde sikrer vi, at alle råvarer fremstilles i overensstemmelse med de strengeste kvalitetsstandarder.

Vores konsekvente fokus på kvalitet indebærer grundig kontrol i alle led, lige fra produktionen af skum, træ og stål over tilvirkningen af stel, udskæringen af læder og stof og syningen af betræk til polstringen, slutsamlingen og emballeringen af det færdige møbel.

Alle vores medarbejdere gør en stor indsats for til stadighed at fremstille møbler af højeste kvalitet. Takket være deres faglige erfaring samt store dygtighed og omhu er vi i stand til at levere gedigne og smukke møbler. Vi er derfor overbeviste om, at vores kunder vil have gavn og glæde af deres Nielaus-møbel i mange år.

Miljø & bæredygtighed

Som en af de eneste danske polstermøbelproducenter har Nielaus taget den helt afgørende beslutning at beholde produktionen af møbler i Danmark. Det betyder, at vi gennem hele fremstillingsprocessen – fra design til færdigt produkt – kan føre en målrettet politik, som sætter miljøbeskyttelseshensyn og bæredygtighed i højsædet. Vi vil meget gerne yde vores bidrag til en bedre hverdag for såvel medarbejdere og underleverandører som kunder.

For os handler bæredygtighed også om kvalitet. Ved konsekvent at anvende materialer af den bedste kvalitet, som forarbejdes i en nøje kontrolleret fremstillingsproces, har vi skabt en møbelserie med en lang levetid.

Hovedparten af vores underleverandører er danske, og hjemtransport af råvarer som stel, skum, træ, stål osv. påvirker derfor kun klimaet minimalt.

100% Made in Denmark betyder tillige, at vores møbelserier ikke transporteres den halve jordklode rundt i containere for at ende i danske butikker eller erhvervsindretninger. Vi mener, at alle er bedst tjent med en lokal produktion, som skåner miljøet mest muligt. 90% af vores kunder befinder sig således inden for en radius af 300 km fra fabrikken i Danmark.

Fakta om udvalgte råvarer:

Skum: Det polyuretanskum, vi anvender, er fremstillet med vanddamp og er fri for FCKW. Nielaus’ PA-skum er fremstillet efter de strengeste miljøkrav og kan genanvendes.

Lim: Hovedparten af den lim, vi anvender, er på vandbasis.

Læder: Der er ikke anvendt opløsningsmidler til indfarvning af vores læderkvaliteter. I de sidste 12 år har Nielaus udelukkende arbejdet med garverier, som har foretaget en kraftig reduktion af chromindholdet ved garvningen.

Stof: Vi giver mulighed for valg af tekstiler, som har miljøcertifikaterne EU-Blomsten DK/16/20 samt Økø-Tex Standard 100-6234-4401.

Download fotos samt 2D og 3D filer af vores møbler, og indsæt vores møbler i dine skitser

Vi har omfattende erfaring med professionelle indretningsprojekter i Danmark og udlandet