fbpx

HeeWelling 2

 

Lidt om designer Steen Østergaard

I 1957 startede Østergaard sin uddannelse som møbel arkitekt i School of Art & Craft i København - og opnåede den højste ære og grad på skolen. Steen Østergaard har vundet mange første pladser i møbel-designkonkurencer herunder: 500 år jubilæum af dansk polstring. Han er også blevet valgt som "designeren" af "THE FURNITURE OF FUTURE" i 1966. I perioden 1962-1966 var Steen Østergaard ansat hos den kendte møbeldesigner Finn Juhl, og i 1970-75 arbejdede han for Poul Cadovius med brandet CADO. Sideløbende startede han også sit eget studio i 1966. For Steen Østergaard er det utrolig vigtigt at kombinere æstetiske design med den menneskelige krop, hvor man er altid sidder ergonomisk og behageligt i hans møbler. I 1986 flyttede han med sin familie til England og senere til Flensborg, Tyskland. og syd-Frankrig. I dag er han vendt tilbage til Danmark, og Steen Østergaard er stadig er aktiv som designer, og han har altid nye, spændende ideer på tegnebordet.

 

 

 

Steen Østergaard - Designs for Nielaus

moon lounge stole

Moon chair

Design: Steen Ostergaard

Et iøjnefaldende ikon i ethvert rum. Moon Chair er noget helt for sig selv – en skulptur, et ikon og et funktionelt siddemøbel.

beta realx stole

Beta

Design: Steen Østergaard

Det absolut ypperste indenfor recliner-stole. BETA er for den kræsne individualist, der ønsker at få den absolut bedste siddekomfort og funktionalitet.