fbpx

Få spændende nyheder, idéer & vejledninger

december 11, 2023

En dejlig fortælling fra vores venner og samarbejdspartner i Australien

AV 53 sofaen designet af Arne Vodder 

LÆS MERE HER >

september 28, 2023

Hvis designet er rigtigt, kan en sofa sagtens holde i 25 år

Læs hele interviewet i magasinet Impact...

LÆS ARTIKLEN HER >

november 06, 2021

"Vi elsker Nubuck læder…."

Det fineste læder med et fløjlsblødt touch og et varmt og charmerende udtryk...

februar 25, 2021

FLY - ergonomisk design & dansk møbelhåndværk

Fly hvilestol i skræddersyet design med messingben samt spændende af kombination af tekstil og nubucklæder fra danske tyrehuder.

SE INTRODUKTION >

februar 02, 2021

Fælledgården Plejecenter med farverige møbler tilpasset Care-segmentet

Plejecentret er det største i Danmark og et foregangssted for at skabe et trygt og farverigt boligmiljø med møbler, der er tilpasset de ældre beboeres komfort og behov.

SE CASE >

februar 02, 2021

Luftig & stilfuld stemning i luksussommerhus med designermøbler

Indretningsarkitekt Tina Switzer har valgt sofaen Handy System og Smile Chairs til indretning af et luksussommerhus på vestkysten i Danmark.

SE CASE >

februar 02, 2021

"New Nordic"-stil med Smile Chair på hotel i Flenburg

Hotel Alte Post i Flenburg har fået "new nordic"-stil med Smile Chair overalt på hotellet med 78 værelser, konferencelokaler, restauranter m.v.  

SE CASE >

januar 26, 2021

KIVI - en elegant & let hvilestol

KIVI hvilestol har et tidløst design, der forener det klassiske møbelhåndværk med moderne minimalisme og glimrende siddekomfort. Og som du kan sætte dit helt personlige præg på...

SE INTRODUKTION >

januar 25, 2021

Nyt bæredygtigt møbeltekstil OEKOTEX

Bæredygtighed i møblerne er vigtig for Nielaus, og derfor anvender vi tekstiler, der er certificeret OEKOTEX og har det laveste CO2-aftryk for noget møbeltekstil. Samt optimalt rengøringsvenlige.

LÆS KORT ARTIKEL >

januar 04, 2021

Arne Vodder x Akira Minagawa x Norways Say

Skab et smukt hjem med den tidsløse Arne Vodder sofa samt stol - her monteret med Kvadrat-tekstiler designet af Akira Minagawa og Norways Says...

december 06, 2020

Steen Østergaards passion for godt design

Den kendte danske møbelarkitekt Steen Østergaards har et statement ”Man skal lave det ordentligt!”. Han har præget det internationale møbelmarked i mere end 50 år…

LÆS FULD ARTIKEL OM DESIGNER >

december 05, 2020

Snoopy sofa fra Nielaus

Sofaserien Snoopy er et moderne bud på en sofa, der kombinerer dejlig siddekomfort med et enkelt og let design...

GÅ TIL PRODUKTSIDE >

oktober 07, 2020

1. Godt design er også godt håndværk

Hos Nielaus producerer vi møbler fra nogle af de bedste danske designere, og det forpligter os til l at lægge vores passion for det bedste møbelhåndværk i hvert enkelt møbel - hver gang.

oktober 06, 2020

2. Millimeterpræcision i udskæring af læder og stoffer

En perfekt pasform og formfuldendte møbler starter med millimeter-præcis udskæring af læder og stoffer. Hos Nielaus anvender vi både computerstyrede maskiner og håndkraft til denne opgave.

oktober 05, 2020

3. Snorelige syninger, der forener materialet på smukkeste vis

Alle syninger foregår med håndkraft på kraftige møbelsymaskiner af erfarne syere, så er vi sikker på, at alle syninger har den finish, holdbarhed og præcision, der skaber kvalitetsmøbler fra Nielaus. 

oktober 04, 2020

4. Opbygning af stel, rammer og bunde med sans for det gode møbelhåndværk

Når vores erfarne møbelsnedkere opbygger en sofa eller lænestol med stål, trærammer, fjedre og sammenføjninger, så er der fokus på traditionelle møbelteknikker, der gør, at møblet vil holde i rigtig mange år.

oktober 03, 2020

5. Polstring i flere lag skaber form og komfort for selv den mest kræsne bruger

Hos Nielaus anvender vi udelukkende de absolut bedste materialer til polstring, og med mere end 50 års håndværkserfaring kan vi forme puder, sæder og rygge, der holder sig smukke i rigtig mange år fremover, og som giver uovertruffen siddekomfort.

oktober 02, 2020

6. Efterkontrol af materialer og håndværksmæssig udførelse

Før afsendelse bliver hvert enkelt møbel nøje inspiceret. Vores kvalitetsansvarlige checker syninger, polstring, knapper, og den håndværksmæssige udførelse, således at vi - og ikke mindst vores kunder - får garanti for, at møblet kan bære vores navn Nielaus.

oktober 01, 2020

7. Afslutning

Nielaus har produceret kvalitetsmøbler i godt 60 år, og vi er et stærkt team, der ved, at når vi alle anvender vores håndværk og mangeårige erfaring, så skaber vi møbler i verdensklasse. Møbler, som vi er stolte af på Nielaus, og som vi ved, vil skabe glæde og komfort hos vores kunder over hele verden.  

april 08, 2019

Klare farver skaber indbydende læsemiljø på skole

Indretningsarkitekt Tinne Ottesen har valgt vores smukke London-sofa i klare, afstemte farver til at skabe et indbydende og farverigt læsemiljø i biblioteket på Frederiksborgs Skole. London-sofa fra Nielaus med slidstærkt og smudsafvisende betræk. Foto: Tinne Ottesen.

SE CASE >