fbpx

Få spændende nyheder, idéer & vejledninger

1. Godt design er også godt håndværk

Hos Nielaus producerer vi møbler fra nogle af de bedste danske designere, og det forpligter os til l at lægge vores passion for det bedste møbelhåndværk i hvert enkelt møbel - hver gang.

2. Millimeterpræcision i udskæring af læder og stoffer

En perfekt pasform og formfuldendte møbler starter med millimeter-præcis udskæring af læder og stoffer. Hos Nielaus anvender vi både computerstyrede maskiner og håndkraft til denne opgave.

3. Snorelige syninger, der forener materialet på smukkeste vis

Alle syninger foregår med håndkraft på kraftige møbelsymaskiner af erfarne syere, så er vi sikker på, at alle syninger har den finish, holdbarhed og præcision, der skaber kvalitetsmøbler fra Nielaus. 

4. Opbygning af stel, rammer og bunde med sans for det gode møbelhåndværk

Når vores erfarne møbelsnedkere opbygger en sofa eller lænestol med stål, trærammer, fjedre og sammenføjninger, så er der fokus på traditionelle møbelteknikker, der gør, at møblet vil holde i rigtig mange år.

5. Polstring i flere lag skaber form og komfort for selv den mest kræsne bruger

Hos Nielaus anvender vi udelukkende de absolut bedste materialer til polstring, og med mere end 50 års håndværkserfaring kan vi forme puder, sæder og rygge, der holder sig smukke i rigtig mange år fremover, og som giver uovertruffen siddekomfort.

6. Efterkontrol af materialer og håndværksmæssig udførelse

Før afsendelse bliver hvert enkelt møbel nøje inspiceret. Vores kvalitetsansvarlige checker syninger, polstring, knapper, og den håndværksmæssige udførelse, således at vi - og ikke mindst vores kunder - får garanti for, at møblet kan bære vores navn Nielaus.

7. Afslutning

Nielaus har produceret kvalitetsmøbler i godt 60 år, og vi er et stærkt team, der ved, at når vi alle anvender vores håndværk og mangeårige erfaring, så skaber vi møbler i verdensklasse. Møbler, som vi er stolte af på Nielaus, og som vi ved, vil skabe glæde og komfort hos vores kunder over hele verden.