fbpx

Nielaus Contract

Individuelt tilpassede møbler til netop dit projekt

Hos Nielaus er vi kendt for at et tæt samarbejde med indretningsarkitekter, stylister og forhandlere, som ønsker at sætte en markant og spændende udtryk i indretningen. Vi arbejder med alle farver, tekstiler, læder samt special-tilpassede møbler til f.eks. ældre-institutioner eller restauranter.

Alle møbler er omhyggeligt fremstillet af vores dygtige håndværkere, som har anvendt deres faglige erfaring til at skabe en meget robust og slidstærk møbelserie. Det giver en enestående kvalitet med holdbare løsninger, som indbyder til en smuk og funktionel indretning af kontor, hotel, konference, institution, restaurant, bolig, o.l.

Er du indretningsarkitekt, interiørdesigner eller B2B Forhandler ?

Ønsker du at bruge vores produkter i et projekt, så kontakt os gerne for en nærmere dialog: 

Office

En indbydende og funktionel indretning af kontor- og erhvervslokaler med farver og former er med til at skabe et bedre arbejdsmiljø. Se nogle af vores møbler, som kan leveres i alle farver og tekstilkvaliteter tilpasset et moderne kontor.

Hospitality

Hoteller og restauranter investerer i stigende grad i spændende og stilfuld indretning med møbler, der matcher stedets profil. Om det er farverigt & kreativt eller klassisk & afdæmpet - eller noget helt anderledes…

Lounge

Gør loungeområder indbydende og spændende med designmøbler fra Nielaus. Leg med farver og former, og det gode håndværk skaber robuste møbler, der holder sig smukke i mange år - og glæder gæsterne.

Home

En bolig skal have en personlig møbelindretning. Vores møbelserier kan tilpasses stil og temperament hos den enkelte kunde, idet vi giver alle muligheder for at lege med farver og betræk til at skabe det helt personlige udtryk i boligen.

Care

Til institutioner og ældrehjem er det helt afgørende, at møblerne tilpasses behov og funktionalitet hos brugerne. Vi har stor erfaring med at special-tilpasse møbler med f.eks. højere siddehøjde, special-tekstiler, o.l.

Download billeder samt 2D og 3D filer, og indsæt vores møbler i dine skitser

Vi har omfattende erfaring med indretningsprojekter i Danmark og udlandet