fbpx

Et iøjnefaldende ikon i ethvert rum

Moon Chair er noget helt for sig selv – en skulptur, et ikon og et funktionelt siddemøbel. De polstrede puder svæver vægtløs i den runde bøjle og giver samtidig mulighed for at dreje 360 grader.

moon-lounge-chair lounge stole

Højde: 112 cm

Bredde: 79 cm

Dybde: 82 – 167 cm

Polstring

Stel | Formstøbt skum på stålkonstruktion

Sokkel + bøjle:

70-rustfri børstet stål
90-sort pulver lakeret

Se farversigt

Stof

Uld | Chenille, velour, polyester | Bomuld, hør | Mix | Struktur

Se farversigt

Læder

Semi-anilin | Anilin | Vintage slebet anilin | Nubuck

Se farversigt

Mikrofiber

Produktblad

Billeder

2D/3D filer

Moon hvilestole stole

Svævende skulptur, der er en lænestol...

Den runde organiske form indbyder til en himmelsk siddekomfort, samtidig med at brugeren oplever en svævende følelse. Det samlede indtryk er en kombination af en uendelig elegant og unik stol med bløde, runde former samt et råt og maskulint udtryk i stål.

En skulptur, et ikon og et funktionelt siddemøbel

Moon Chair

Moon Chair er designet af Steen Østergaard i 2002 med inspiration fra 1960´ernes organiske former med det rå look i stellet som moderne stilelementer. Sokkel og den svævende bøjle er i rustfri børstet stål eller sort pulver lakeret. Stolen består af en formstøbt skal med blød polstring, der omslutter den siddende. Moon Chair leveres i et væld af farver, hvilket yderligere gør stolen til et iøjnefaldende ikon i ethvert rum.
Steen Østergaard

Lidt om designer Steen Østergaard

I 1957 startede Østergaard sin uddannelse som møbel arkitekt i School of Art & Craft i København - og opnåede den højste ære og grad på skolen. Østergaard har vundet mange første pladser i møbel design konkurencer bland andet: 500 år jubilæum af dansk polstering. Han var også valgt som "designeren" af "THE FURNITURE OF FUTURE" i 1966.I perioden mellem 1962-1966, var han ansat hos "Finn Juhl" og i 1970-75 arbejde han for "Poul Cadovius - CADO". Sideløbende startede han også sit eget studio i 1966. For Steen Østergaard er det utrolig vigtigt at kombinere æstetiske design med den menneskelig krop, hvor man er altid sidder ergonomisk og behageligt i hans møbler. I 1986 flyttede han med sin familie til England og senere til Flensborg, Tyskland. I dag bor han i syd Frankrig, hvor han stadig er aktiv som designer og altid har nye ideer på tegnebordet.