Betrækket til stol og sofa kan vælges blandt en bred vifte af tekstiler samt læder, ogd dfdfdfdfdfdfdfdf dfdfd df dfd dfdfdfd dfdfdfdf dfdfdfdfd fdfdfdf

31-05-2016

AV 53 2 pers sofa 

nielaus collection 

 

Sans for det oprindelige

AV53 er en moderne lille møbelserie, bestående af lænestol og 2 pers. sofa, som har udgangspunkt i et design, der er 63 år gammelt."Den originale version af AV53 blev designet i 1953 af Arne Vodder og var i produktion hos Ivan Schlechter i en årrække med stor succes. For nogle år siden besluttede vi sammen med arkitekten Arne Vodder, at stol og sofa skulle lanceres igen i en mere moderne udgave, som passer til den måde vi indretter os på i dag", forklarer Kim Nordentoft, ejer af Nielaus.Gennem årene har nye materialer og produktionsmetoder givet spændende muligheder og med udgangspunkt i dette, redesignede Arne Vodder model AV53. Dette resulterede bl.a. i bedre siddekomfort og nyt materialevalg, men stadig med sans og respekten for det oprindelige design. Han nåede desværre ikke at gøre processen færdig, men Nielaus fortsatte og lancerede AV53 stolen i 2015 og 2 pers.sofaen fornyligt i 2016. 

Betrækket til stol og sofa kan vælges blandt en bred vifte af tekstiler samt læder. Det er også muligt at få kontrastfarvede knapper efter eget valg. Ben fås i bøg, eg, valnød, teak og sortbejdset eg. Sædepuden består af polydun, og betrækket på den er aftageligt.

Billeder af stol og sofa finder du her: Billeder af AV53 sofa og stol


Vejl. uds. priser på lænestol:
Tekstilbetræk fra 8.350kr.
Læderbetræk fra 9.375kr. Vejl. uds. priser på 2 pers. sofa:
Tekstilbetræk fra 13.250kr
Læderbetræk fra 17.300krYderligere produktinformation finder du her: 
Info om AV 53 sofa og stolAndre produkter fra Nielaus finder du her: 
Polstrede møbler

 

 

 


   

beskaeret AV 53 N1041

Følg Nielaus

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret med seneste nyheder og informationer fra Nielaus ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Tilmeld