Alfred Homann

Om designeren 


Alfred Homann, født 1948 - uddanet som arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i København.

Alfred Homann blev i 1976 færdig som arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i København. I sin studietid arbejdede han for den berømte Vilhelm Wohlert, hvor han også tilbragte sine første år efter endt studietid. Homann har været direktør for sit eget design- og arkitektkontor i Danmark, og har praktiseret som designer i USA i årene fra 1987 til 1995. Han bruger altid de bedste materialer i en meget velovervejet og barske design. 

Gennem sin professionelle karriere er han blevet hædret med følgende priser: "Die Gute Industrie Form" i 1978, "ID-prisen" i 1987, "ION-prisen" i 1988, "Design innovationspris" i 1992. Homanns værker er resultatet af en omhyggelig og grundig tænkning og udviklende processer, som er kendetegnet ved meget mildhed, behandling og pleje for de mennesker, der bruger produkterne og lever i hans bygninger.

 

Produkter af Alfred Homann kommer snart, lancere Nielaus i samarbejde med Alfred Homaan en ny komplet serie til projekt og kontraktmarket, med kontor- og konferencestole.

Følg Nielaus

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret med seneste nyheder og informationer fra Nielaus ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Tilmeld